The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu denli faik kaliteli yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında özen edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha yeğin uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, normal fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Test sonucunda şayet kapı istenilen sürede metanet ve bütdile destank sağlarsa test izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu vaziyet hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Tasarruf kolaylığı kucakin topuzlar namına posta tutacakları kullanılmalıdır. TSE tarafından belirlenen yangın merdiveni bapları kesinlikle olmalı mevzusundaki standartlar mutlak üretici firmalar ile yangın firmaları tarafından dikkate kırmızıınmalıdır.

yangın kapısı Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Yangın kapıları temelı taban birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı ahşap kabilinden.

Strüktürlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine ehil olmadığını yangın kapısı söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının alev derç süresiyse 60 dakikadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page